Zomermusthaves voor heren!

De zomer is aangebroken!  Waar vrouwen hier al lang en breed klaar voor zijn, de bikini’s liggen al maanden in de kast en de sandaaltjes zijn allang ingelopen, begint het bij mannen nu toch ook wel te kriebelen. Herenkleding kopen maar! Maar wat moet jij deze zomer zeker hebben om het warme en wisselvallige weer zorgeloos en toch Suitable door te komen? Wij zetten de zomermusthaves even voor je op een rijtje.

#1 Een goede tas!

De tijd dat een tas alleen voor vrouwen was, die is voorbij. Tegenwoordig heb je voor heren hele stoere rugzakken en andere tassen om al je spullen in op te bergen. Van een praktische rugzak tot een weekendtas met eindeloos opberg gemak je kan gewoon niet meer zonder. Zeker als je met de Nederlandse zomer een extra vest of regenjas wilt meenemen.

#2 Hou je hoofd cool

Niks zo hinderlijk als je lekker op het terras zit en de zon brand op je hoofd. Of je bent lekker aan het toeren in je cabrio en je haren waaien voor je ogen. Om nog maar niet te spreken van slecht zicht op de tennisbaan door de laagstaande zon aan het begin of einde van de dag. Een stoere pet is de oplossing. Echte musthaves voor mannen die ook in de zomer actief willen genieten.

#3 Frisse voeten

Omdat niemand graag zweetvoeten heeft, maar het ook niet erg modisch verantwoord is om met kniekousen in je sneakers of moccasins te gaan deze zomer, is er de sneakersok. Ook wel bekend als invisible sok of kousenvoetje. Dit voorkomt dat je je schoenen wegens overbelasting door stank kan weggooien ;-).

#4 Liquid polo

Dit is echt de uitkomst voor mannen om deze zomer stijlvol, comfortabel en koel voor de dag te komen. De liquid polo! Een polo vervaardigd van katoen, waarbij de katoendraad is ondergedompeld in een stikstof badje. Deze polo biedt hierdoor extra koelte en voelt extra zacht en comfortabel aan. Kortom deze polo mag zeker niet op het lijstje met zomermusthaves ontbreken.

#5 Go (zwem)short!

De tegenhanger van de bikini, de zwembroek! Een onmisbare zomermusthave die elk jaar terugkomt en waar we niet zonder willen! Niets is fijner om lekker in je zwembroek aan het zwembad te zitten, te beachvolleyballen op het strand of gewoon een duik te nemen in de zee in een hippe zwemshort! Dit jaar kun je echt alle kanten op, van futuristische prints en trendy kleuren tot stijlvol blauw of een klassieke ruit.

Nou heren, met deze zomermusthaves zijn wij er klaar voor! Zet het bier koud en laat die zomer maar komen.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.