Waarom een hagelnieuwe kopen als een refurbished pc net zo goed werkt?

computer-767781_1920

Steeds meer Nederlanders kiezen voor een refurbished smartphone. Waarom zou je de hoofdprijs betalen voor een nieuwe als een weliswaar gebruikte, maar volledig nagekeken exemplaar het net zo goed doet? Ook de markt voor refurbished computers groeit snel. Terecht, want je kunt zo al snel honderden euro’s besparen. Mooi meegenomen in deze tijd van prijsstijgingen.

Door de opkomst van speciaalzaken in refurbished elektronica, zoals Alpha Shop, kun je als consument met een gerust hart een computer kopen. Tweedehands wordt door sommige mensen geassocieerd met afgedankt, verouderd en kapot. Niets is minder waar. Een deel van de refurbished apparatuur bestaat uit producten die meteen na ontvangst zijn teruggestuurd door de klanten, maar ook uit orders die zijn geannuleerd en overstock. Deze apparatuur is dus nooit gebruikt.

Nagekeken, schoongemaakt, up to date en uitvoerig getest

Het grote verschil tussen refurbished computers en de apparaten die door particulieren op platforms als Marktplaats worden aangeboden, is dat je met refurbished elektronica zeker weet wat je in huis haalt. Zo zijn ze technisch geïnspecteerd op alle onderdelen, zoals de accu, het moederbord en het beeldscherm. Als er mankementen zijn, dan worden kapotte onderdelen gerepareerd of vervangen. Mogelijke data van de vorige gebruiker worden verwijderd. Software wordt geupdate. En voordat het apparaat voor de laatste keer wordt getest, wordt het ook nog een keer grondig gereinigd.

Dezelfde service als grote aanbieders van nieuwe elektronica

Bij de aanbieders van refurbished elektronica zoals Alpha Shop mag je bovendien dezelfde service verwachten als die van de grote speciaalzaken. Zo krijgen klanten een eerlijk en deskundig advies. Heb je een computer nodig om te gamen of ben je op zoek naar een krachtige laptop voor je werk? Met een zeer ruim aanbod refurbished elektronica is er een betaalbare oplossing voor iedereen. Omdat alle apparatuur van hoge kwaliteit is, wordt er net als bij nieuwe exemplaren twee jaar garantie op gegeven. Bij problemen of stukken kun je een beroep doen op een professionele klantenservice.

Een ruim aanbod elektronica voor scherpe prijzen

Heb jij een nieuwe computer nodig? Oriënteer je ook op de markt van refurbished apparatuur. Je zult zien dat je de computer die jij op het oog hebt al snel honderden euro’s goedkoper is. Dat zijn pas echt scherpe prijzen. Zo houd je geld over voor andere investeringen en je draagt ook nog een steentje bij aan een beter milieu.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.