Van bureaustoelen tot vergadertafels

 

 

Hal18 is een bedrijf dat al jarenlang meubelen verkoopt voor kantoren, magazijnen en bedrijven. Daardoor weten ze precies wat mooi staat in jouw kantoorpand, bedrijf of woning. Of je nu één bureaustoel wilt kopen voor je studeerkamer of een complete inrichting voor de werkvloer, het kan bij Hal18. Ook grotere partijen, zoals de gemeente en de zorg kunnen terecht in de webwinkel. Je mag altijd contact opnemen met een medewerker van Hal18 voor meer informatie of advies.

 

Nieuwe en tweedehandse kantoormeubelen  

 

Zowel voor nieuwe als tweedehandse kantoormeubelen ben je aan het juiste adres bij Hal18. De nieuwe producten zijn van bekende merken, zoals Ahrend, Gispen en Aspa. De tweedehandse meubelen worden altijd opnieuw gestoffeerd, gespoten of gerepareerd. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar scheelt je ook in de kosten. De kwaliteit van de tweedehandse meubelen is zo goed dat je hier een garantie op krijgt van 6 maanden.

 

Waarom kantoormeubelen bij Hal18?

 

Niet alleen worden tweedehandse meubelen opgeknapt door de medewerkers van Hal18, als je dat wenst, worden de producten bij jou afgeleverd. Vervolgens kun je er ook voor kiezen dat onze medewerkers op locatie de meubelen in elkaar zetten. Zo hoef jij je niet druk te maken over het vullen van je kantoor, magazijn of studeerkamer.

 

Lekker zitten op je werk

 

Je brengt nogal wat tijd door op de werkvloer of in de studeerkamer. Daarom is het belangrijk dat je bureaustoel er niet alleen strak uitziet, maar ook comfortabel en ergonomisch zit. Alle stoelen die worden aangeboden bij Hal18 zijn door de arbo goedgekeurd. Wil je een hoge of een lage rugleuning? Je vindt verschillende modellen bureaustoelen bij Hal18. Een aantal modellen zijn beschikbaar in diverse kleuren, zodat ze passen bij de stijl van jouw bedrijf of studeerkamer.

 

Waarop letten bij een bureaustoel?

 

Bij Hal18 zijn de meubelen voorzien van duidelijke productinformatie. Het is bijvoorbeeld van belang om bij bureaustoelen te letten op verstelbaarheid. Zijn de armsteunen en rugleuning aan te passen, is de zithoogte instelbaar? Daarnaast is het handig als de wielen multifunctioneel zijn, dat wil zeggen: geschikt voor harde en zachte ondergronden. Als het product voldoet aan je wensen, kun je de bureaustoel eenvoudig online bestellen bij Hal18.

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.