Tips om zo goedkoop mogelijk je kleding te scoren

Vind je het kopen van kleding en schoenen ook altijd zo duur? Dan ben je niet de enigste, vaak grijpen we namelijk net mis en moeten we vaak de volle mep voor een item betalen. Daarom geven wij je in dit artikel wat tips hoe jij zo goedkoop mogelijk je kleding kunt scoren.

Let op de sale!

De meest obvious tip is om natuurlijk te letten wanneer het sale is bij jouw favoriete winkel of webshop. De bijenkorf heeft bijvoorbeeld twee keer in het jaar een fijne en grote sale die in juni en december beginnen. Echter moet je niet direct op de winkel of webshop afstormen wat de meeste mensen meteen doen, maar juist even een paar dagen te wachten. Vaak loopt de sale namelijk nog verder omhoog op! Zo kan je bijvoorbeeld je kledingstuk voor meer dan 50% korting kopen.

Outlet

Helaas geven winkels niet al te vaak sale en daarom is het ook een idee om te kijken naar outlet winkels, deze kan je tegenwoordig ook online vinden, bijvoorbeeld “the outnet”. Als je bijvoorbeeld echt een jurk of een jeans nodig hebt, dan kan je deze toch met een korting weten te zien scoren.

Kortingscodes

Een andere belangrijke tip, waar niet iedereen direct aan denkt, is het gebruik maken van kortingscodes. Online zijn er vele kortingscodes te vinden van zowel kleine als grote winkels. Op bijvoorbeeld de website van www.e-kortingscode.nl kun je vele codes vinden van bijvoorbeeld een kortingscode Zalando of van H&M, Only, Vans en ga zo maar door. Hierdoor kun je naast dat er bijvoorbeeld sale is op jouw item, ook nog eens extra korting krijgen. Op deze manier kan je dus veel geld besparen.

Dus ga je binnenkort shoppen? Houdt deze tips dan in je achterhoofd.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.