Berichten zoeken

Sim only aanbieders profiteren van online verkopen

Het aantal verkochte sim only abonnementen via het internet is in 2016 enorm toegenomen t.o.v. 2015 zo blijkt uit onderzoek van www.vergelijk-simonly.com een van de grootste sim only vergelijkingswebsites van Nederland. Het onderzoek heeft plaats gevonden onder ruim 1000 website respondenten en geeft daarmee een goed beeld van de sim only markt en hoe de consument over sim only abonnementen denkt en wat de beweegredenen van deze consument zijn.

Online verkopen stijgen
Het is natuurlijk bekend dat de online verkopen in het algemeen stijgen, in alle markten, dus ook in de telefonie markt. De online verkopen binnen de telefonie markt nemen ook enorm toe dankzij het enorme gemak wat de online verkoop biedt en de vergelijking die je kunt maken.

Sim only aanbieders profiteren van langere levensduur smartphone
Naast het feit dat alle online aankopen profiteren van deze ontwikkeling in de samenleving, profiteert de sim only markt van nog één extra ontwikkeling, namelijk de ontwikkeling van de smartphone. Waar een smartphone enkele jaren geleden namelijk maximaal zo’n twee jaar mee ging, kan een smartphone vandaag de dag makkelijk drie tot vier jaar mee gaan als je er zuinig op bent. Dit resulteert dus in de situatie dat wanneer het telefoon abonnement afgelopen is, mensen kiezen voor een sim only abonnement bij hun huidige telefoon om zo geld te besparen.

Besparen van geld
Want geld bespaart het zeker, zo is het verschil tussen een sim only abonnement en een telefoon abonnement al snel tientallen euro’s per maand. Je kunt je dus voorstellen dat het enorm veel geld kan besparen wanneer je jouw oude telefoon nog twee jaar langer kunt behouden in combinatie met een sim only abonnement.

Wil jij weten wat een sim only abonnement jou aan besparing op kan leveren? Vergelijk dan volledig vrijblijvend alle sim only abonnementen via verschillende vergelijkingssites op het internet.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *