Powerbanks zijn een ideaal relatiegeschenk

Met powerbanks is eigenlijk iedereen altijd blij. Veel mensen schaffen er zelf eentje aan, maar waarom zou je powerbanks niet als relatiegeschenk verschaffen? Een powerbank is een gewild item en door jouw logo erop te drukken, zit je bedrijfsnaam altijd top of mind bij al je relaties. Met een goede powerbank als relatiegeschenk, zijn je relaties altijd klaar om tot actie over te gaan.

 

Waarom powerbanks als relatiegeschenk?

Een powerbank is in feite een draagbare accu. Met een powerbank kun je altijd je telefoon, laptop of andere elektronica opladen. Met powerbanks voorzie je dus in een grote behoefte. Voor forenzen die veel in de trein zitten zijn powerbanks als relatiegeschenk ideaal, omdat zij altijd productief kunnen zijn. Maar powerbanks als relatiegeschenk voor anderen zijn ook prima, want opladers heb je nooit teveel.

 

Wat zijn geschikte powerbanks als relatiegeschenk?

Powerbanks moeten natuurlijk allereerst van goede kwaliteit zijn, je wilt niet iets weggeven dat maar kort mee gaat. Bedenk daarnaast hoe groot de powerbank moet zijn en hoeveel vermogen hij moet hebben. Bij Maxilia kun je ook kiezen uit powerbanks met bijvoorbeeld een zaklamp. De keuze is ruim, er zit altijd iets tussen dat geschikt is voor jouw relaties.

 

Powerbanks als relatiegeschenk personaliseren?

Natuurlijk wil je powerbanks als relatiegeschenk alleen weggeven met jouw persoonlijke touch erop. Wat heb je er anders immers aan? Het is bij Maxilia mogelijk om powerbanks te bedrukken, bijvoorbeeld met je bedrijfsnaam, -logo of een slimme slogan. Powerbanks bij Maxilia zijn in maximaal vier kleuren te bedrukken. Je kunt zelf het ontwerp aanleveren, maar het is ook mogelijk om in overleg tot een goed design te komen. Jouw powerbanks als relatiegeschenk bijvoorbeeld moeten natuurlijk wel in de smaak vallen.

 

Hoe bestel ik powerbanks als relatiegeschenk?

Als je het ontwerp klaar hebt, sturen wij je eerst een drukproef. Je kunt dan precies zien hoe jouw powerbanks eruit komen te zien en natuurlijk kun je altijd nog wijzigingen doorgeven. Heb je eenmaal akkoord gegeven, dan gaan we over tot bedrukking van jouw powerbanks. Verspreiding regel je zelf, bijvoorbeeld op een open dag, als kerstgeschenk of als bedankje bij een mooie deal.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.