Het perfecte T-Shirt winkelen!

Het T-shirt is niet meer weg te denken uit onze kledingkast. Iedereen heeft er wel een aantal. Zowel de dames als de heren. Waarschijnlijk zelfs T-shirts in verschillende kleuren en designs, die zo heerlijk zitten tijdens de zomerse dagen op een spijkerbroek of een korte broek. T-shirts worden al lang niet meer als alleen onderkleding gebruikt zoals vroeger het geval was.

T-shirts voor onder je overhemd of trui

Toch dragen mannen vaak en graag een T-shirt ook onder hun overhemd of trui. Dit geeft extra warmte, houdt het zweten onder de oksels wat tegen en geeft extra draagcomfort. Echter als het dan een “prettig” T-Shirt is. Een T-shirt dat te strak zit of van een verkeerde stof is gemaakt zal juist het tegenovergestelde bewerkstelligen. T-shirts zijn verkrijgbaar in bijna iedere kledingwinkel, hoe weet je dan welk T-shirt prettig is om te dragen onder je trui of overhemd?

Let op de volgende kenmerken bij het kopen van een T-shirt

Zorg in ieder geval dat het T-shirt gemaakt is van zoveel mogelijk % katoen, liefst 100. Kijk of de naden netjes en goed gestikt zijn, dubbele naden zijn steviger. Kijk of het T-shirt lang genoeg is voor je bovenlijf en of je voldoende ruimte hebt bij de oksels en rondom de bovenarmen. De rest van het shirt mag mooi aansluiten op je lichaam, zodat het voelt als een tweede huid.

Waarom geen grijze T-shirts voor onder je kleding?

Eigenlijk is het maar gek dat als je op zoek gaat naar een T-shirt voor onder je kleding je altijd naar wit kijkt en nooit denkt aan grijze T-shirts voor onder je kleding. Grijs komt namelijk bij vele kleuren veel mooie over dan wit! Probeer het maar eens uit, leg je overhemd klaar dat je wilt gaan dragen en hou er een wit en een grijs shirt bij, welke staat mooier? Ben je op zoek naar hoge kwaliteit grijze T-shirts? Kijk dan eens op de webshop van ShirtsofCotton, daar koop je ze voor een betaalbare prijs. Je zult er ongetwijfeld lang plezier van hebben!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.