Enorm assortiment slim fit overhemden

Ben jij een overhemden liefhebber? Dan weet jij dat niet ieder overhemd hetzelfde is en dat dat verschil niet alleen te vinden is in de kleur of het patroon van het hemd. Nee, overhemden zijn verkrijgbaar in enorm veel maten en pasvormen. Probeer daaruit maar eens het geschikte overhemd te vinden dat mooi aansluit op jouw lichaam, dat kan wel eens een zoektocht worden…

Zoek eenvoudig een goed passend overhemd

Gelukkig kan Mouwlengte7.com je goed helpen bij de zoektocht naar het perfecte overhemd voor jou. In de webshop vind je een enorm assortiment dus één ding is zeker, jouw perfecte overhemd staat op de website van Mouwlengte7.com!

Ben jij 1.80 meter of langer?

De gemiddelde man in Nederlands is 1.80 meter of langer. Toch is de meeste confectiekleding voor heren hierop nog niet aangepast. Het is dus niet raar als deze standaard maten voor jou te klein zijn. De overhemden op Mouwlengte7.com zijn aangepast op mannen van 1.80 meter en langer. Gebruik eenvoudig de maattabel op de website om jouw overhemden maat te bepalen.

Welke pasvorm past bij jouw lichaamsbouw?

Niet alleen de maat van je nieuwe overhemd is belangrijk, kijk ook welke pasvorm er bij jouw lichaam past om te weten te komen welk overhemd voor jou het beste is. Ben je slank of gespierd? Kijk dan eens naar de Slim fit overhemden. Deze overhemden accentueren de schouderpartij en vallen wat strakker om je middel. Heb je een buikje en wil je dat een beetje verdoezelen? Kies dan voor een modern fit overhemd. Ook dit hemd sluit mooi aan rondom je lichaam maar is wat minder strak rondom de taille.

Neem de tijd, bepaal de pasvorm, je maat en koop eenvoudig het perfecte overhemd!

Voor iedere lichaamsbouw is er een geschikte pasvorm dus eigenlijk kan iedere man een perfect passend overhemd dragen mits hij gewoon even de tijd neemt om zijn maten en zijn pasvorm te bepalen. Weet je echt niet welke pasvorm voor jou het beste is? Lees dan eens dit artikel!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.