Drie heren stijlen voor op kantoor

Elke kantoor, bedrijf of organisatie hanteert weer een andere soort kledingstijl, dit kan grofweg in drie soorten stijlen worden ingedeeld namelijk de classic business style, de casual smart business style en de casual relaxed business style. Soms is het lastig te bepalen wat voor soort stijl er wordt gehanteerd, vooral bij de casual business stylen is dat lastig te zien. Vaak wordt het getoond op een wat subtielere manier, zoals heren tas van leer of chique heren aktetas maar ook een heren riem kan veel mee worden gevarieerd. In dit artikel lichten wij de drie stijlen verder uit.

De classic business look

Deze look is de meest standaard en misschien wel de meest oudste look in bedrijven, namelijk strak in pak. Denk hierbij aan een driedelige pak, met een stropdas en een klassieke aktetas. Maar binnen deze stijl kunt u wel opvallen mocht u dat willen met bijvoorbeeld een stoere ruige tas of een heren tas van leer.

De casual smart look

Deze stijl wordt door een groot deel van de bedrijven gehanteerd. Deze stijl houdt in dat de werknemers hun eigen stijl mogen uiten, maar daarbij wel een zakelijk look moeten blijven behouden zoals een jeans met een mooie overhemd of colbert. Het zit dus tussen de classic business look en de casual relaxed look in. Met deze look valt veel te combineren en ook leuke accessoires te gebruiken om op te vallen of jouw stijl naar voren te brengen.

De casual relaxed look

De laatste look, is de meest relaxte variant van de drie, zoals het al verklapt mogen werknemers in casual kleding op kantoor komen. Let echter wel op dat het niet te casual wordt, bijvoorbeeld teenslippers of een te korte jurk, want dat kan dan weet niet. Hierbij kun je dus in principe aantrekken wat je wilt, wat in principe erg ideaal is, maar ook lastig kan zijn omdat je snel een modeflater kan maken.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.