Berichten zoeken

Zo richt je je huis in

Het inrichten van je huis kan een hele opgave zijn, maar ook wel heel leuk. Het is wel belangrijk dat je weet wat je wilt en niet gaat zoeken naar allerlei verschillende soorten spullen. Zodra je weet wat voor stijl jij mooi vindt, kun je erg gericht gaan winkelen.

Moodboard

Vind jij eigenlijk alle stijlen wel mooi? Dan wordt het heel lastig met het zoeken naar spullen. Het is hierbij aan te raden om te beginnen met een moodboard. Hier kan je allerlei afbeeldingen en stoffen op plakken die jij mooi vindt. Zo kan je ook uiteindelijk zien wat je het mooist vindt in vergelijking met alle andere stijlen.

Deze methoden is ook erg handig als je gaat samenwonen met je partner.  Het komt zelden voor dat je precies dezelfde stijl hebt als je vriend. Door van te voren samen te brainstormen en naar elkaars stijl te kijken, kun je uiteindelijk een compromis sluiten.

De basis van je huis

Weet je wat voor stijl je in je huis wilt? Dan ga je nu verder naar de basis van je huis: De vloeren, ramen en de raamdecoratie. Dit is de basis van je huis wat vaak wordt onderschat. Begin eerst met het uitkiezen van de soort muren die je wilt. Wil je een leuk printje of strak? Ook dit moet je bedenken bij je vloer.

Inrichting

En dan begint, voor veel mensen, het leukste gedeelte: de inrichting. Houd er rekening mee dat grote meubels, zoals een bank, soms hele lange levertijd kan hebben van bijvoorbeeld 8 weken. Zorg dus dat je dit van te horen al besteld hebt.

Hulp nodig? Ga dan naar projectdecor.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.