Berichten zoeken

Maak volledig de blits met jouw gepersonaliseerde scooter!

Kleren maken de man. En de vrouw. Oh en ook het kind niet te vergeten.

 

Wat we maar willen zeggen is dat je met jouw persoonlijke stijl kunt uitdragen wie je bent. En dat kun je ook doen met je scooter!

 

Natuurlijk, je moet er tevens voor zorgen dat je voertuig volledig functioneert door middel van een goede schoonmaakbeurt of het vervangen van specifieke onderdelen. Maar ook over het uiterlijk van je gemotoriseerde tweewieler heb je de volledige zeggenschap. Zorg er daarom voor dat je voertuig aan al je persoonlijke eisen én de veiligheidseisen voldoet!

Scooter onderdelen

Om jouw scooter in topconditie te houden, is regelmatig onderhoud vereist. Controleer of alle onderdelen het nog doen, van verlichting tot motor en van elektra tot remveren. Hiervoor heb je betrouwbare scooter onderdelennodig. Uitlaten, schokbrekers, cilinders en andere cruciale componenten dienen naar de toppen van hun kunnen te functioneren.

 

Uiteraard kun je voor alle soorten onderhoud je scooter naar een vakman brengen. Maar als je zelf aan je scooter gaat sleutelen, leer je je voertuig veel beter kennen. Bovendien weet je dan ook precies wat je allemaal vervangen en gewijzigd hebt. Tot slot bespaar je een heleboel geld die je normaal gesproken aan een monteur kwijt zou zijn! Je hoeft er alleen maar voor te zorgen dat je een beetje kennis van zaken, geschikt gereedschap en de nodige scooter onderdelen in huis hebt.

Accessoires

Om je scooter helemaal mooi vorm te geven kun je kiezen uit diverse accessoires. Wat dacht je bijvoorbeeld van topkoffers voor je belangrijkste bagage en windschermen om je tegen de wrede elementen te beschermen? Hiervoor is ook speciale kleding verkrijgbaar die rijden tijdens slecht weer wat draaglijker maakt. Verder kun je naast belangrijke zaken zoals ventieldopjes, kickstart pedalen en oliepluggen er tevens voor kiezen om je scooter te voorzien van stoere emblemen, bijvoorbeeld van je favoriete scootermerk!

Kappensets

De kleur van je scooter bepaal je zelf door voor de mooiste kappensets te kiezen. Deze zijn in diverse tinten verkrijgbaar, zodat je eenvoudig de stijl van je scooter aan kunt passen op jouw persoonlijke voorkeuren. Dit soort sets zijn verkrijgbaar van het oorspronkelijke merk van je voertuig maar ook in naamloze varianten, die echter qua kwaliteit niet onderdoen voor het origineel.

 

Alleen jijkunt bepalen hoe jouw scooter eruit moet komen te zien. Zorg goed voor je trouwe tweewieler en jouw voertuig zorgt goed voor jou!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.