Berichten zoeken

Het water op met Nautic Gear

Bij watersportwinkel Nautic Gear vind je alles voor je boot, van navigatieapparatuur tot reddingsvesten en waterkaarten tot scheepsserviezen. Wat je wilt kopen, bestel je eenvoudig online. De producten zijn voorzien van uitgebreide beschrijvingen, zodat je weet wat je aanschaft. Als er toch nog vragen zijn, kun je terecht bij de klantenservice van Nautic Gear.

 

Plezier op het water

 

Niet alleen de handige bootartikelen vind je bij Nautic Gear, maar ook de luxe producten, zoals een 12 volt tv. Zo kun je zelfs aan boord al je favoriete series en programma’s volgen! En wat dacht je van artikelen voor plezier op het water? Bij Nautic Gear hebben ze bijvoorbeeld funtubes, wakeboards, waterski’s en SUP Boards.

 

Genieten in de zomer

 

Wat is er relaxter dan in de zomer lekker het water op? Hiervoor kun je een rubberboot kopen bij Nautic Gear. Je krijgt de boot als totaalpakket, inclusief onder andere een pomp en reparatieset. Bij Nautic Gear hebben ze rubberboten van het merk Talamex. Deze zijn veilig en comfortabel. Je maakt het jezelf helemaal gemakkelijk door een elektrische luchtpomp te kopen bij de boot.

 

Verschillende rubberboten

 

Bij Nautic Gear verkopen ze verschillende rubberboten in de webwinkel. Wat dacht je van een opblaasboot voor op vakantie of aan het strand? Je vindt in de webwinkel ook speciale reddingsvesten voor kinderen, zodat ze veilig kunnen varen. De grotere rubberboten zijn te combineren met een buitenboordmotor. Zo hoef je niet zelf te peddelen en kun je lekker cruisen over het water.

 

De veiligheid van Talamex rubberboten

 

Voor extra veiligheid zijn de opblaasboten voorzien van meerdere luchtkamers. Alle Talamex boten zijn door de Dutch Marine Inspection CE gecertificeerd, zo weet je zeker dat ze voldoen aan alle Europese eisen. Verder zijn ze gemaakt van stevig PVC, wat ook zorgt voor extra veiligheid.

 

Een rubberboot kiezen

 

Voordat je een rubberboot gaat kopen, is het handig om uit te zoeken welke het beste past bij wat je zoekt. Bij Nautic Gear wordt duidelijk online aangegeven voor hoeveel personen (in gewicht) de verschillende boten geschikt zijn. Ook hangt het ervan af waar je de boot voor wilt gebruiken. Zo is er van Talamex onder ander een speciale Greenline visboot. Voor elke rubberboot geldt dat deze eenvoudig te vervoeren is en snel vaarklaar. Bestel je boot bij Nautic Gear en je kunt in no time het water op!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.