Berichten zoeken

Geschikte zomerkleding voor baby’s en jonge kinderen

De zomer is al weer een tijdje aan de gang, de temperaturen lopen op en het zonnetje begint te schijnen op het bolletje van jouw kindje! Tijd voor zomerkleding! Dit is de tijd om misschien weer eens een kleine shopsessie voor jouw kleintje te doen, als je dat natuurlijk niet al gedaan hebt. Wij geven jou in dit artikel in een aantal trends voor hippe kinderkleding voor de zomer van 2017.

Noppies is een kledingmerk voor baby’s en kinderen die dit jaar volop heeft meegedaan met de coolste trends van 2017. Wij geven jou een kijkje in de zomercollectie van Noppies uit 2017. Dit merk staat bekent om de vrolijke prints en kleuren. Noppies heeft zowel baby als kinderkleding. Dit betekent dat je bij dit merk gewoon kunt blijven shoppen als jouw kinderen ineens een groeispurt krijgen. Bij Noppies staat comfort altijd op nummer 1. Dit betekent dat er gebruik is gemaakt van de meest comfortabele materialen voor jouw kind, wat belangrijk is voor kruipen, buitenspelen etc.

De zomercollectie voor baby’s

De babykleding bestaat voornamelijk uit zachte broekjes, shirtjes, jurkjes en leuke zonnehoedjes. De kleuren van dit jaar zijn vooral zachte zomerkleuren. Denk hierbij aan mintgroen, blauw en roze, lichtgeel etc. Het zijn hele vrolijke kleuren. Daarnaast zie je vooral leuke basic printjes zoals gestreepte print, stippen, wolkjes etc. Dit maak jouw baby nog schattiger dan hij of zij al is. De trends voor jongens en meisjes zijn natuurlijk wel het beetje hetzelfde. Jongens wat stoerder en meisjes wat ‘liever’. De babycollectie loopt tot maat 92.

De zomercollectie voor kinderen

De trends bij de collectie tot maat 92 zetten door in de kinderkleding collectie. Deze loopt vanaf maat 92 tot maat 128. Ook hier zie je kleuren zoals mintgroen, lichtgeel en andere pastelkleuren, maar ook wit en grijs. Voor jongens heeft Noppies vooral stoere broeken, vestjes en shirts. Voor meisjes zijn er vooral vrolijke rokjes, jurkjes en shirtjes en natuurlijk ook leuke broeken. De zomercollectie van Noppies kun je o.a. vinden bij Olliewood.nl. Hier vind je nog veel meer hippe kinderkledingmerken. Heb jij al nieuwe zomerkleding geshopt voor jouw kind(eren)?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.