Berichten zoeken

De CLUSE horloges

Misschien ben je al een grote fan van de CLUSE horloges, en misschien heb je er nog nooit van gehoord. Als het tweede waar is dan ben je hier op de goede plek en zal je leren dat de CLUSE horloges zijn geld meer dan waard zijn, en waarom dit is.

 

cluse horloges

 

Het verhaal van CLUSE

CLUSE horloges delen allemaal één ding met elkaar, ze zijn minimalistisch en simpel, maar ondanks deze simpliciteit zijn het nog steeds kunstwerken van design. Dit is ook het motto van CLUSE, zijn geloven dat simpel helemaal niet saai hoeft te zijn, maar dat dit er juist geweldig uitziet. Bovendien staan deze elegante horloges bij elke outfit en voegen ze altijd een stijlvol element toe. De CLUSE horloges worden bovendien gemaakt met enorm veel aandacht, in het atelier in Amsterdam worden deze horloges dagelijks gecontroleerd door verschillende horlogemakers op kwaliteit en worden reparaties uitgevoerd. Dit is hun formule voor het garanderen van kwaliteit.

 

CLUSE La Bohème

Eén van de collecties van CLUSE is hun CLUSE La Bohème collectie. Deze collectie bestaat uit verschillende soorten CLUSE horloges met allemaal een mesh bandje en een minimalistisch uurwerk. De kleuren waartussen afgewisseld wordt zijn bijvoorbeeld zwart, wit, zilver, goud en oudroze. Deze kleuren passen allemaal erg mooi met elkaar en zorgen ervoor dat elk CLUSE horloge simpel, maar toch interessant is.

 

Cluse La Boheme

 

Andere CLUSE collecties

Een andere collectie, die CLUSE horloges heeft met een kleiner uurwerk, is CLUSE La Vedette. Deze collectie is in kleuren en simpliciteit gelijk aan La Bohème, maar door het kleinere uurwerk is hij nog verfijnder en minder opvallend. Ook heb je deze CLUSE horloges geheel in één kleur, wat toch weer een ander effect geeft.

 

Zoals je wel ziet zijn de CLUSE horloges zeker jouw aandacht waard, en als jij dol bent op elegante, vrouwelijke en minimalistisch horloges dan moet je bij CLUSE wel slagen. Hun horloges zijn hier het toonbeeld van, en je moet ze dus sowieso een keer bekeken hebben.

 

Filmpje over Cluse

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.