Berichten zoeken

Cups apparaat kopen

Wie voor de keuze staat een voordelig cups-of pads houdend koffieapparaat te kopen ziet soms door de bomen het bos niet: wordt het een Senseo? Of toch een Nespresso? Maar wacht eens, de Dolce Gusto is er ook nog!

Onderling bestaan er enkele significante verschillen tussen de drie bovengenoemde apparaten, namelijk:

  • Senseo: de meest bekende Senseo maakt koffie door middel van koffiepads. Koffiepads zijn in alle geuren en kleuren te koop in supermarkten, maar ook bij drogisterijketens e.d. De meest koffieliefhebbers zijn het erover eens: Senseo is best goed, maar haalt het niet op smaakgebied bij Nespresso of Dolce Gusto.
  • De Senseo Barista: werkt echter met koffiebonen (kant-en-klaar in verpakking te koop en te plaatsen op het apparaat) de smaak zou subliem zijn. Keuze mogelijkheden zijn echter beperkt.
  • De Dolce Gusto van Krups: Staat bekend om de vele variatie en mogelijkheden voor het bereiden van zowel koffie, koffie met melk (d.m.v. melk-cups) en zelfs thee! De smaak van het eindproduct is verrassend lekker. De meeste consumenten die eenmaal kennis hebben gemaakt met het apparaat zijn hier zeer over te spreken.
  • Nespresso: Gewoon goede, krachtige koffie (wat sterk afhankelijk is van het merk koffiecups wat er gebruikt wordt). Bij gebruik van kwalitatief hoogwaardige cups (Perla, L’Or, Nespresso) is het eindproduct zéér smakelijk.
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.