Berichten zoeken

Blaklader maakt je werkdag comfortabeler


Het Zweedse merk Blaklader biedt werkkleding waar je zeker van kunt zijn. De werkjassen en overige werkkleding van Blaklader hebben een levensduur waar je van op aan kunt, terwijl de gebruikte materialen comfort bieden. Bovendien zijn de werkjassen en andere soorten werkkleding functioneel, je hebt voldoende opbergruimte, kunt gereedschappen met je meedragen en je kunt je werk veilig uitvoeren. Blaklader heeft alles in één en maakt jouw werkdag tot een comfortabele aangelegenheid.

 

Blaklader biedt kwaliteit

Koop je een Blaklader werkjas, dan weet je zeker dat je jaren vooruit kunt. De garantie op alle naden van de kledingstukken is levenslang, als je tenminste normaal met je werkjas omgaan. Pas als de gaten in de stof vallen, is je Blaklader werkkleding rijp voor de prullenbak. Slijtage mag natuurlijk, maar de naden van je werkkleding zijn haast onverwoestbaar. Mocht je toch problemen hebben, dan kun je van de garantie op aan. Het kledingstuk wordt teruggenomen en voor jou wordt een goed alternatief geregeld. Omdat alle producten in eigen beheer worden ontwikkeld, is deze levenslange garantie te geven. Een groot pluspunt voor kleding in een segment waar de omstandigheden om duurzaamheid vragen.

 

Blaklader is functioneel

Werkkleding van Blaklader past altijd bij de eisen van de gebruiken. Koop je een werkjas, dan weet je zeker dat je een artikel aanschaft dat je tot hulp is op intensieve werkdagen. Je hebt genoeg zakken op je jas om je spullen in op te bergen. Bovendien is de werkkleding van functionele materialen gemaakt, wat betekent dat je comfortabel kunt bewegen, niet gehinderd door schurende stoffen of onhandige pasvormen. Bovendien kun je veilig werken met de werkjassen van de Zweedse producent. De kleuren zorgen voor veiligheid en indien gewenst is er reflecterende striping aangebracht om ook bij wat minder licht goed zichtbaar te zijn. Het design van de werkkleding is ook een punt om blij van te worden. De kleding is niet alleen maar functioneel en veilig. Het ziet er ook nog eens leuk uit, waardoor je werkdag net een beetje leuker is met Blaklader.

 

Blaklader – The Catalogue

BewarenBewaren

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.