Berichten zoeken

Binnen kweken van wiet

 

Wanneer je aan de slag wil gaan om zelf wiet te gaan kweken, kun je ervoor kiezen om dat ergens binnen of buiten te doen. Aangezien buiten kweken in principe verboden is, kun je dit beter binnen doen, maar we noemen wel een aantal verschillen.

 

Wanneer je binnen kweekt wordt de wiet vaak sterker. Bovendien is de wiet dan ook niet onderhevig aan weersinvloeden zoals overstromingen, droogte of vrieskou. Daarnaast zijn ze bestemd tegen plagen van insecten zoals slakken.

Doordat het binnen kweken van wiet legaal is, kun je het continu oogsten. Hierdoor kun je er ook voor kiezen een soort te produceren waar je alle mogelijke variabelen van wil verminderen. Hierdoor kun je ervoor kiezen de kwalitatieve toppen makkelijk opnieuw te produceren. Verder is de kweektijd korter dan wanneer je wiet buiten kweekt en je kunt makkelijker binnen wiet kweken als je in een (grote) stad woont. Sommige mensen houden meer van buitenwiet, maar je kunt bij binnen wiet makkelijker ervoor kiezen toppen te maken die beter geuren en smaken. Ook zien ze er ongerept uit. Bovendien kun je makkelijker voor externe factoren zorgen die je zelf bedenkt; zo kunnen door extra CO2 toe te voegen THC- percentages behaald worden die erg hoog zijn.

Echter heeft het binnen kweken van wiet ook een aantal nadelen. Zo kost het meer geld. Je moet namelijk de hoeveelheid licht nabootsen die een tuinplant zou krijgen en dat is geen gemakkelijke klus. Zo moet je hier veel LED lampen voor aan hebben staan. Bovendien is het slecht voor het milieu om veel elektriciteit te gebruiken. Verder geeft het binnen kweken van wiet meer onderhoud, want je moet de gehele omgeving onderhouden.

Wanneer je wietzaden wil aanschaffen om zelf met het kweken aan de slag te gaan, kun je ervoor kiezen deze online te kopen bij Coffeeshop.guru. Zij hebben ook een coffeeshop in Amsterdam, maar je kunt ook online kopen of alvast je geliefde soort uitzoeken. Verder vindt je meer informatie over wiet en CBD- olie op hun website, kijk maar op buy medical marijuana online.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.